Gravis lanserar skejtkollektion

Gravis Footwear tar nu ett större kliv in på skateboardarenan och presenterar ett helt nytt segment – Gravis IV Skateboarding, IVSK8, en skokollektion tillägnad alla skejtare världen över. IVSK8:s första performance-skejtsko, Viking Hi LX LTD, ser dagens ljus redan nu i augusti, men kompletteras i oktober med en rad nya stilar och färgsättningar. Skon är…

Gravis Footwear tar nu ett större kliv in på skateboardarenan och presenterar ett helt nytt segment – Gravis IV Skateboarding, IVSK8, en skokollektion tillägnad alla skejtare världen över. IVSK8:s första performance-skejtsko, Viking Hi LX LTD, ser dagens ljus redan nu i augusti, men kompletteras i oktober med en rad nya stilar och färgsättningar.

Skon är designad av den professionella finska skateboardåkaren Arto Saari, som själv är en av de skejtare som sponsras av Gravis. Arto Saari hoppas på att Gravis ska ta skateboarding till en helt ny nivå med utvecklingen av de nya skodonen. Skon säljs i begränsad upplaga om 1600 par i skejtbutiker i USA, Europa och Japan. Skejtsegmentet har byggts upp från grunden med ett helt nytt team och ny produktutveckling.

Under nästa år kommer Gravis att göra fyra släpp med produkter exklusivt skapade av skateboardteamet. Det hängivna skejtengagemanget belyser Gravis också genom att tillägna en viss procent av intäkterna från skokollektionen till IVSK8 Foundation, som stöder olika skateboardorganisationer.

Gravis startades 1998 av grundarna av Burton Snowboards och har arbetat med en rad professionella snowboardåkare, surfare, designers, musiker och konstnärer genom åren.

Gravis lanserar skejtkollektion Gravis lanserar skejtkollektion

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="18348" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]