Två nya klädmärken på Golfmässan

Calvin Klein Golf Masters On Course kommer att presentera två nya klädmärken på Golfmässan i Jönköping. Irländska Green Lamb vänder sig till kvinnliga golfare och stilen är en blandning av klassisk och lite gullig. Det är en hel del pastellfärger, randigt och blommigt. Kollektionen domineras av ovandelar men där finns också byxor, shorts, kjolar, strumpor…

Två nya klädmärken på Golfmässan

Calvin Klein Golf

Masters On Course kommer att presentera två nya klädmärken på Golfmässan i Jönköping.

Irländska Green Lamb vänder sig till kvinnliga golfare och stilen är en blandning av klassisk och lite gullig. Det är en hel del pastellfärger, randigt och blommigt. Kollektionen domineras av ovandelar men där finns också byxor, shorts, kjolar, strumpor och solskärmar.

Calvin Klein Golf är det andra klädmärket för Masters On Course. Calvin Klein är ett välkänt varumärke, men deras golfkollektion är ny för Sverige. Golfkollektionen är uppdelad i White Label och Black Label där White Label är en renodlad golfkollektion och Black Label en mix av golf och street med lite högre modegrad. Calvin Klein Golf vänder sig till både damer och herrar och tonvikten ligger på ovandelar.

Två nya klädmärken på Golfmässan Två nya klädmärken på Golfmässan