686 gör outerwear i denim i samarbete med Levi´s

Vatten- och vindtåliga jeans blir verklighet när denimen nu når nya tekniska höjder. Snowboardmärket 686 har inlett ett samarbete med jeansjätten Levi´s. Tillsammans skapar de kollektionen 686 X Levi´s med ytterplagg för vintersäsongen 2008/2009. En annorlunda hybrid som korsar snowboardstil och -funktion med klassisk denim. Kollektionen är en del av Times Line, en satsning fär…

Vatten- och vindtåliga jeans blir verklighet när denimen nu når nya tekniska höjder. Snowboardmärket 686 har inlett ett samarbete med jeansjätten Levi´s.

Tillsammans skapar de kollektionen 686 X Levi´s med ytterplagg för vintersäsongen 2008/2009. En annorlunda hybrid som korsar snowboardstil och -funktion med klassisk denim.

Kollektionen är en del av Times Line, en satsning fär 686 årligen samarbetar med andra märken för att skapa nya innovativa plagg. I 686 X Levi´s ingår en hel kollektion för både kvinnor och män, med jackor, byxor, hoods, t-shirtar och huvudbonader i form av kepsar och mössor.

Funktioner från 686 plagg, med avancerad teknologi kombinerade med Levi´s signifikanta detaljer såsom kontrastfärgade sömmar, metallnitar och de typiska sömmarna på bakfickorna, återkommer i hela kollektionen.

686 själva motiverar samarbetet med att de båda har goda rykten att ha produkter av hög kvalitet som är ”like no other”.

– Jag är entusiastisk över att kunna kombinera det som Levi´s framställer i denim, med den tekniska kulturen inom outerwear, säger Michael Akira West, ägare av 686, i ett pressmeddelande.

Från Levi´s sida menar man att samarbetet grundar sig i en gemensam passion för kvalitet, designintegritet och önskan att tillverka produkter som inspirerar andra.

Kollektionen kommer att säljas i begränsad upplaga.

686 gör outerwear i denim i samarbete med Levi´s 686 gör outerwear i denim i samarbete med Levi´s

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="18309" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]