Anja Pärson väljer Head

Sveriges skiddrottning Anja Pärson byter skidor från Salomon till Head. Därmed gör hon sällskap med stjärnor som Bode Miller, Hermann Maier, Rainer Schönfelder, Sarka Zahrobska och Jon Olsson. Ända sedan i vintras har rykten varit i svang om att Anja skulle byta skidmärke inför kommande säsong. Head var tidigt ett av märkena som visade intresse…

Sveriges skiddrottning Anja Pärson byter skidor från Salomon till Head. Därmed gör hon sällskap med stjärnor som Bode Miller, Hermann Maier, Rainer Schönfelder, Sarka Zahrobska och Jon Olsson.

Ända sedan i vintras har rykten varit i svang om att Anja skulle byta skidmärke inför kommande säsong. Head var tidigt ett av märkena som visade intresse och under våren har Pärson testat produkter från den österrikiska tillverkaren. Uppenbarligen var testerna tillfredställande.

Micke Tollin på Interski som har Head i Sverige, är givetvis belåten och menar att avtalet kan bli en kick för Head i Sverige, i alla fall på racingsidan.

– Givetvis är avtalet bra för oss. Vi har ett bra stall i Sverige med Anja, Jon Olsson och Sebastian Garhammer och fler är på gång in. Men jag tror inte att den breda försäljningen är så påverkad av racing även om det självklart är bra att synas i topp i alla kategorier.

Anja Pärson körde på Salomonskidor i åtta år.