Tennislandslagen bär italienskt

Lotto har skrivit ett treårigt samarbetsavtal med Svenska Tennisförbundet. Avtalet inkluderar samtliga tennislandslag och innebär att spelarna kommer att bära Lotto-kläder vid alla officiella landskamper. Lotto sponsrar sedan tidigare tennisförbunden i Holland, Serbien och Rumänien. – Lotto har alltid varit ett av de företag som har varit mest synligt på ATP- och WTA-tourerna. Tack vare…

Lotto har skrivit ett treårigt samarbetsavtal med Svenska Tennisförbundet. Avtalet inkluderar samtliga tennislandslag och innebär att spelarna kommer att bära Lotto-kläder vid alla officiella landskamper. Lotto sponsrar sedan tidigare tennisförbunden i Holland, Serbien och Rumänien.

– Lotto har alltid varit ett av de företag som har varit mest synligt på ATP- och WTA-tourerna. Tack vare deras innovativa produkter och snygga design lägger man alltid märke till Lotto. Nu känner jag stolthet att representera ett företag som Svenska Tennisförbundet väljer som samarbetspartner, säger Magnus Gustafsson på GSL som distribuerar Lotto i Sverige.

Av: Magnus Reithner