Denna sida är en annons från vår partner
Veckans produkt: Gerbers ComplEAT

Veckans produkt: Gerbers ComplEAT

Ska du ut i naturen och planerar att förbereda, laga och äta en komplett måltid utomhus, men inte är sugen på att ta med dig massor av olika redskap och bestick som väger bly? Då är Gerbers ComplEAT precis vad du ska ta med dig ut.

Med Gerbers ComplEAT får du alla redskap och bestick du behöver för att få till din måltid och för att kunna äta den. När du har rengjort alla delar är det bara att sätta ihop ComplEAT till en enda enhet som väger mindre än 71 gram! Lätt att bära, otroligt smidig att förvara. ComplEAT består av gaffel, kniv, tandad dubbelsidig spatel och ett multi-verktyg med 4 funktioner för att kunna förbereda, laga och äta en måltid utomhus. 


Fem snabba fakta om ComplEAT - Cook Eat Clean Tong

1. Allt-i-ett lösning, innehåller allt du behöver för att förbereda, laga och äta din mat i naturen.

2. Gör en mångsidig tång genom att sätta ihop en gaffel eller sked tillsammans med spateln. Spateln är en patenterad Fiskars-lösning hög temp nylon med silikon överdrag.

3. Säkert grepp, tack vare strukturerade handtag.

4. Smart multiverktyg - med tandad paketöppnare, konservöppnare, kapsylöppnare och grönsaksskalare ingår.

5. Lätt, kompakt och smidig lösning – får enkelt plats i din väska.

Vill du veta mer om ComplEAT? Klicka här

Om du tycker om denna typ av lösning, men inte behöver alla funktioner rekommenderar vi Gerbers enklare lösning Devour.

 

  • Företagsinformation från Sportregistret
  • Företag: ROSWI AB
  • Telefon: 08-505 665 00
  • Verksamhetsinfo: Roswi är en grossist och importör av kvalitetsprodukter inom sport-, fritids- och outdoorliv. Lagerhållning samt leverans sker från lagret i Täby, vilket också garanterar snabba leveranser.

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nikes nya strategi – vänder många sportbutiker ryggen

59 kommentarer

Mboi: @Micke jag famlar i mörkret tyvärr. Kanske tvättmaskinstillverkare tvingas bygga in microfiberuppsamlande filter längre fram, och vi lär oss stänga loopen effektivare även för blandfiber så som...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206