Veckans produkt: CCM Ribcor Trigger2 Stick

Den 8 september landade nya Ribcor Trigger2 på marknaden. Klubban kommer att promotas av världens bäste hockeyspelare – Sidney Crosby – under taggen Shoot like Sid #87.


Veckans produkt: CCM Ribcor Trigger2 Stick

Ribcor får hela tiden fler och fler lojala följare tack vare sin beprövade prestanda och 2017 års Ribcor Trigger2 är inget undantag. Med ny förbättrad form och optimalt flex får du en svingvikt och release som du inte hittar hos någon annan klubba på marknaden. Med förbättrad flexzon i övre delen av skaftet får du dessutom större kraft i skottet genom att övre handen fungerar som hävstång. Vi har kombinerat alla dessa nya egenskaper med Sigmatex spread-tow-teknik för att du ska få den absolut bästa prestanda vi någonsin har kunnat erbjuda i våra Ribcor-klubbor.

Optimal Vertikal Flex
Optimerat vertikalt flex gör det lättare för spelaren att placera pucken i rätt position för skotten. Det innebär att spelare kan hålla klubban nära kroppen när de laddar och få en explosivare release i skottögonblicket. 

Veckans produkt: CCM Ribcor Trigger2 Stick

Katapulteffekt
En effekt utvecklad med hjälp av data från vårt forskningslabb. Ribcor Trigger2 har en förbättrad flexzon i skaftets övre tredjedel så att spelaren kan generera mer energi i både övre och nedre delen av skaftet och skapa en katapulteffekt i sina skott.

Popmatrixteknik med ny taperkonstruktion
Övergången vid bladfästet saknar skarv och ger ett flex med låg kickpunkt. Formen har skapats för att ge större vertikal böj i den lägre delen av fästet och maximal effekt när du skjuter.

Relaterat företag i Sportregistret

  • CCM Hockey AB

    CCM Hockey AB tillverkar och säljer produkter för ishockey, bandy, issport, mm. Företaget har huvudkontor i Solna och lager i Malung. Försäljningskontor med permanent utställning finns i Malung, Stockholm (08-522 35 200), Göteborg(031-719 47 10). Leveranser året runt från lager i Malung.