Hövding nominerat till prestigefyllt pris

Hövding nominerat till prestigefyllt pris

Publicerad

Signumpriset uppmärksammar varje år ett nordiskt företag som utmärker sig i sitt långsiktiga arbete med att vårda varumärket kommunikativt och juridiskt. De nominerade till årets pris är nu presenterade och Hövding är ett av dem.
– Nomineringen är en stark bekräftelse på vårt nära arbete med Malmö Reklambyrå. Att vara först i världen och ensamma på marknaden om en produkt och en teknologi som inte funnits tidigare, har sina utmaningar när det gäller att skapa förtroende för produkten och innovationen. Vi har fokuserat på att skapa en helhet genom kommunikationen i alla våra kanaler för att stärka varumärkets synlighet. Det har gett oss de ringar på vattnet vi behöver för att etablera ett nordiskt varumärke på en global arena, säger Hövdings marknadschef Anna-Katarina Skogh.

Hövdings kommunikationsstrategi togs fram i samband med lanseringen av Hövding 3.

Det är 27:e gången som det prestigefyllda varumärkesproset delas ut och de övriga nominerade till 2022 års Signumpris är BabyBjörn, Semper och Vattenfall. Priset delas ut 22 januari.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Stadium Outlet till Femman

2 kommentarer

Tomas: Det ryktas att Stadium skruvar på ett secondhand koncept. Någon som vet?

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206