Då kommer Ispo arrangeras

Då kommer Ispo arrangeras

Sent under måndagen blev det klart att Ispo-mässan i München inte blir av i slutet på januari 2022. Istället har man nu hittat ett nytt datum.

Publicerad

2021 blev det ingen Ispo-mässa på grund av pandemin.

2022 såg länge ut att få en mässa i januari men under måndagen meddelades det att den inte blir av på grund av rådande pandemiläge i Tyskland samt närliggande områden. Dessutom hade pandemin gjort att många redan lagt sina beställningar eller inte ville "chansa" med ekonomin och boka upp en monter till januari.

Men ett nytt datum är nu satt.

Istället för att mässan fylls med människor i januari kommer man att arrangera Ispo Munich and OutDoor by Ispo 28–30 november.
Dessförinnan kommer också OutDoor by Ispo att arrangeras 12–14 juni 2022. Detta är dock bara tillfälligt då planen är att OutDoor ska arrangeras redan i maj från och med 2023.

De nya datumen kommer med flera fördelar, menar Ispo själva. Datumen är nu i början av industrispecifika ordercykler, utställare och handlare kommer tidigare få en överblick av marknaden varje år och för att effektivisera kortas eventen ner, samtidigt som ett maxtak i antalet bås kommer att introduceras gällande båda mässorna.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Stadium Outlet till Femman

2 kommentarer

Tomas: Det ryktas att Stadium skruvar på ett secondhand koncept. Någon som vet?

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206