Cycle Service Nordic förstärker i Sverige

Cycle Service Nordic förstärker i Sverige

Två nya ansikten kommer snart att arbeta med teknisk support för Cycle Service Nordic i Sverige.

Publicerad

Cykelhandlare, cykeltillverkare och grossister i Sverige kommer snart att mötas av ny personal när de pratar med Cycle Service Nordic. Företaget har nämligen rekryterat två nya personer som ska ta hand om den tekniska supporten i Sverige.

Distributören har nämligen värvat Jaime Palou och Patrik Ahlbin för att stärka inför framtiden, detta då Cycle Service Nordic vill fortsätta värdera service och kundsupport högt, enligt ett pressmeddelande.

I nya lokalerna i Varberg ska verkstaden också byggas ut. Där kommer också kurser snart att hållas på både Sram, Rockshox och DT Swiss.

Jamie Palou har lång erfarenhet i branschen som både butikschef och verkstadschef. Han har varit allt ifrån mekaniker, säljare till projektledare och platschef.

Patrik Ahlbin har också arbetat i branschen som butikschef och verkstadschef. Han har också en bakgrund inom militären.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Stadium Outlet till Femman

2 kommentarer

Tomas: Det ryktas att Stadium skruvar på ett secondhand koncept. Någon som vet?

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206