Naturkompaniet växer – finns nu i grannlandet

Naturkompaniet växer – finns nu i grannlandet

För första gången kommer Naturkompaniet att ha en fysisk butik i vårt grannland. 21 oktober öppnar portarna till butiken i Kristiansand. Några dagar senare i Kongsberg.

Publicerad

Men de två butikerna är bara en början. Planen är att öppna ännu fler samtidigt som man hoppas se en större tillströmning av besökare i sin webbutik. I ett pressmeddelande skriver Naturkompaniet att man ser stora möjligheter att utvecklas i Norge.

– Vi är otroligt glada och stolta över lanseringen i Norge. Vår styrka har alltid varit vår kunskapsrika personal och vår mix av fysiska butiker och digitala kanaler. Nu etablerar vi vårt koncept på ett liknande sätt i Norge. Vi på Naturkompaniet vill uppmuntra fler personer att göra förnuftigare och mer hållbara köp och välja produkter som håller länge, säger Henrik Hoffman, vd på Naturkompaniet i ett pressmeddelande.

Precis som i Sverige innebär konceptet i Norge att sälja utrustning för friluftsliv från världsledande företag, såsom Fjällräven, Primus, Hanwang, Tierra, The North Face och Hestra för att nämna några.

Naturkompaniet skriver också i sitt pressmeddelande att man sedan 1990-talet arbetat för att förbättra och utveckla sitt hållbarhetskoncept, för att vår planet ska orka med oss en längre tid. Målet är att minska köp-och-släng-mentaliteten och istället sälja produkter som man kan njuta av en längre tid.
– Vi på Naturkompaniet tycker det är viktigt med underhåll och hjälper gärna våra kunder med tips för att underhålla och reparera friluftskläder och utrustning, säger Hoffman.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Patagonia och North Face väljer att bojkotta Facebook

1 kommentar

Magnus: Vilket fjantigt företag. Eller snarare, de verkar inte ha koll på hur värdlen faktiskt fungerar.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206