Lager 157 lanserar cykelkollektion

Lager 157 lanserar cykelkollektion

Kedjan Lager 157 slog igenom med denim- och bomullsplagg, men lägger alltmer krut på sin sport- och outdoorlinje. Nu lanserar de sin första cykelkollektion.

Publicerad

Lager 157 har stegvis etablerat sig alltmer som ett sportvarumärke. Ett tydligt steg i den riktningen togs när bolaget köpte upp nysatsningen XCC i Ulricehamn, i princip redan innan de hade slagit upp dörrarna.  
Nu tar kedjan nästa steg mot ett utökat egenbrandat sportutbud, med en ny cykelkollektion. Den har fötts i nära samarbete med 157 Skiteam, ländloppslaget som tidigare hjälpt till med produktutveckling för tränings- och tävlingskläder för längdåkning, löpning och träning.

Cykelkollektionen omfattar BIB-shorts, cykeltröjor och jackor för herr och dam, samt tillbehör som cykelhandskar och armvärmare.  
– Vi har haft en mycket stark utveckling i funktionssegmentet under senare år, Vi har många aktiva kunder på både elit- och breddnivå och cykling har som fritidsaktivitet varit på stark frammarsch de senare åren, så detta är ett naturligt steg i vår sortimentutveckling, säger Johanna Winther, operativ chef, i ett pressmeddelande.  
Lanseringen sker nu i juli på den egna sajten www.lager157.com och i XCC-sportbutiken i Ulricehamn (Lassalyckan) som numera har tagit namnet 157XCC. 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Patagonia och North Face väljer att bojkotta Facebook

1 kommentar

Magnus: Vilket fjantigt företag. Eller snarare, de verkar inte ha koll på hur värdlen faktiskt fungerar.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206