Researrangören Ving inleder samarbete med Big Padel

Researrangören Ving inleder samarbete med Big Padel

För ett halvår sedan presenterade reseföretaget Ving sina padelresor. Nu närmar de sig även butiksledet genom att samarbeta med plattformen Big Padel.

Publicerad

Först kom padelresekonceptet, sedan började Ving bygga padelbanor vid sina egna koncepthotell och nu vill man även börja erbjuda produkter i samarbete med plattformen Big Padel.
– Intresset för padel blir allt större, därför känns det extra roligt att vi nu kan utöka vårt utbud ytterligare tillsammans med Big Padel, som ger oss möjlighet att nå ut till ännu fler entusiaster. Lanseringen av padel weekends tror vi kan vara ett efterlängtat tillskott för dem som vill iväg över en helg. Vi kommer även att lansera fler spännande resor inom kort, bland annat en padel weekend i Sverige, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving, i ett pressmeddelande.

Big Padel fungerar som en plattform för landets padelentusiaster och har ambitionen att skapa Sveriges bredaste utbud av padelprodukter som rackets, tillbehör och kläder tillsammans med arrangerade resor, personliga tränare, tävlingar med mera.
– Det finns en otrolig potential i vårt samarbete. Ving kan allt som har med resor att göra. Vi kan allt som har med padel att göra. En spännande kombination som bäddar för många minnesvärda och utvecklande resor framöver, både i Sverige och utomlands, säger Stefan Bondesson, vd för Big Padel.
Ett reseutbud brandat med Vings namn finns redan nu uppe på bigpadel.se och planen framöver är att presentera ytterligare weekend-rese-paket, bland annat i Sverige och till Portugal.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Uppdaterad artikel: Zalandos anställda kameraövervakas, loggas och hotas

2 kommentarer

Nicolas: Hej Mia! Tack för din kommentar. Vi kommer absolut att köra en uppföljning, just nu söker vi kommentarer från några utvalda sportvarumärken/leverantörer för att få deras syn på saken. Det komme...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206