Champion öppnar showroom i centrala Stockholm

Champion öppnar showroom i centrala Stockholm

Bolaget etablerar en hub på Jungfrugatan, Östermalm, som ska vara en knutpunkt för kunder, influencers och press.

Publicerad

Champion gör som en hel del andra sportaktörer just nu: kombinerar kontorsfunktionen med mer utåtriktade funktioner som showroom. I detta fall är den nya etableringen även tänkt att fungera som en mötesplats för kunder, influencers och press.  
Den nya etableringen är på 600 kvadratmeter, varav showroomdelen är på 400 kvadrat. Inredningen har hämtat inspiration från 60-talets USA, men ska även upplevas framåtsträvande. Rent arkitektoniskt har Champion satsat på en mix av betong, borstat stål och varma naturliga träslag i en öppen planlösning. Miljön ska helt enkelt vara "mötesvänlig".
VD Klas Ottosson, som tog över vd-rollen från Ralph Mühlrad 2019, kommenterar flytten från Tyresö så här:
– Den nya lokalen i city är väl anpassad efter vår organisation, där ett effektivt och nära samarbete med våra kunder står i fokus. Flytten har mottagits väl av både medarbetare och kunder och vi ser fram emot att välkomna dem till en miljö som andas Champion's DNA. Det nya kontoret blir en viktig byggsten på vår tillväxtresa framöver och vi öppnar upp för personliga möten så snart restriktionerna släpps.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

2117 Vallåsen

1 kommentar

Rolf Johansson: Wänerstedt, ett fantastiskt företag som vi haft glädjen att samverka med under många år

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206