Branschträff I Vemdalen inställd!

Branschträff I Vemdalen inställd!

Pro Ski Intro-dagarna som skulle ha hållits i Vemdalen 25-28 januari ställs in. Arrangören Svenskt Sportforum hoppas nu istället på att genomföra Inköpsdagarna i Åre under vecka 12.

Publicerad

Varje år arrangerar Svenskt Sportforum en branschträff mellan leverantörer och specialistbutiker i Vemdalen, i år skulle arrangemanget ha samlat ett 30-tal alpinleverantörer och ett 40-tal butiksinköpare i slutet av januari. Där får inköparna möjlighet att klämma, känna och testa på ny alpinutrustning för sina beställningar inför kommande säsong, 2021-22.
Men nu meddelar Svenskt Sportforum att dagarna ställs in. Skälet är den nya pandemilagen och att samarbetspartnern Skistar inte längre ser sig kunna vara värd för arrangemanget. I en skrivelse, som gått ut till alla anmälda, skriver Svenskt Sportforums vd Claes Forsberg att "vi har varit ett litet team som jobbat hårt en tid nu med att se på alla möjliga, lagliga och genomförbara Coronavarianter av Pro Ski Intro, men idag kom vi fram till att vi tyvärr måste ställa in Pro Ski intro 2021".  
Istället hoppas man på att kunna genomföra Inköpsdagarna i Åre 2021, under vecka 12 (i slutet av mars). 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Rösta på dina favoriter!

1 kommentar

Lena: jag har ingen kommentar.

Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206