Sportfack rättar till!

Sportfack rättar till!

Denna rättelse riktar sig till våra befintliga och nytillkomna prenumeranter. Viktig info bara för er.

Publicerad

RÄTTELSE

Det tidigare utskicket via e-post som gick ut till många av Sportfacks prenumeranter om ett rabatterbjudande på varumärket Urbergs produkter hos den Egmontägda onlinehandlaren Outnorth skulle aldrig gått ut. Det var ett misstag och gjordes utan redaktionens kännedom. På ett stort förlag är det ibland svårt att veta vad den andra avdelningen gör, särskilt när enheter är geografiskt åtskilda (Sthlm-Malmö). 

Vårt uppdrag är att agera oberoende branschtidning, och har inga intressekopplingar vare sig till Outnorth eller någon annan sporthandlare. Den enda kopplingen vi har till Outnorth är att vi har samma ägare: Egmont Publishing. 

Sportfack kommer att fortsätta skildra sport- och outdoorbranschen och behandla alla varumärken lika, med nyhetsvärdet och läsarvärdet som första och enda drivkraft.

Vi ber om ursäkt för utskicket som aldrig skulle ha hamnat i våra prenumeranters inkorgar och hoppas på förståelse för att ett misstag har begåtts.    

Med vänliga hälsningar
Nicolas Jändel, Chefredaktör Sportfack

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nikes nya strategi – vänder många sportbutiker ryggen

7 kommentarer

Philk Night: Så är det säkert oxå. Men strategiskt så är det ett faktum att ett fåtal av de som har tillgång till Nike nu får det framöver. Allt enligt den plan de redovisat. Så vad är en hållbar strategi för en...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206