Dags att boka Sportregistret 2021

Dags att boka Sportregistret 2021

Det börjar det bli dags att producera 2021 års upplaga av Sportregistret. En väldigt bra tjänst för alla leverantörer som vill göra sig själva synliga och sökbara.

Publicerad

Så kommer 2021 års katalogversion se ut.

Att medverka i Sportregistret innebär att ert företag syns med era kontaktuppgifter och era varumärken, samt i vilka produktgrupper de finns, i den tryckta upplagan av Sportregistret. Och att de samtidigt är sökbara på Sportfack.se - där tusentals besökare går in varje månad. 

Katalogen är i första hand ett bra redskap för alla sporthandlare. Men vi vet också att ett flertal journalister som skriver om sport- och outdoor regelbundet använder registret för att leta information om produkter och varumärken. 

Den tryckta katalogen produceras i november och går ut till Sportfacks alla prenumeranter tillsammans med nummer 1/2021, som kommer ut den 8 januari.

Befintliga kunder kommer snart att få ett presentationsmejl och inloggningsuppgifter. För alla nytillkomna företag (tjänsten är särskilt värdefull för nya aktörer), kontakta vår säljare Madeleine Philip nedan för priser och bokning. 

Nytt för i år är att det även går att köpa till funktionen "Bolagsnytt" där alla leverantörsföretag som bokar plats i registret även kan lansera pressreleaser och/eller ekonomiska rapporter under en ny klickbar avdelning på sportfack.se.

Sista dag för bokning och material är 13 november, 2020.

Kontakt:
Madeleine Philip
Annonsansvarig Sportfack
070-696 03 02
madeleine.philip@tillvaxtbolaget.se

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nikes nya strategi – vänder många sportbutiker ryggen

7 kommentarer

Philk Night: Så är det säkert oxå. Men strategiskt så är det ett faktum att ett fåtal av de som har tillgång till Nike nu får det framöver. Allt enligt den plan de redovisat. Så vad är en hållbar strategi för en...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206