Team Sportia öppnar nytt och större

Team Sports nya butik i Löddeköpinge.

Team Sportia öppnar nytt och större

Team Sportia har i dagarna öppnat en helt ny, större butik i Löddeköpinge. Tack vare att cykel just nu går som tåget i Sverige har dessutom en extra stor cykelbutik kunnat öppnas vägg i vägg.

Publicerad

SGN Group, ägare till Team Sportia, Sportringen och Bike Nation firade dubbla öppningar i veckan som gick.

Det är Johanna och Jesper Andersson samt Benny Elmén som under flera år drivit Team Sportia-butiken i Löddeköpinge nu flyttat sin butik till ett nytt och bättre läge i Center Syd. Cykel har vuxit så pass mycket i Löddeköpinge att den man beslöt sig för att ge semgentet en helt egen lokal i form av en Cykelgigantbutik.

– Det känns riktigt bra, säger Jesper. Vi har länge haft fokus på cykel och genom att bygga om butiken får vi inte bara en mer inspirerande butik utan också plats fler cyklar. Dessutom utvecklar vi vår cykelverkstad, som är öppet året om. 

– Vi är väldigt glada över att Jesper, Johanna och Benny valt att fortsätta vara en del av SGN Sport. Ägartrion har mångårig erfarenhet av sportretail i allmänhet och cykel i synnerhet. Cykelgiganten och Team Sportia är en kombination där båda butikerna ryms inom SGN Sport Sverige, berättar Lars Palmgren, VD för SGN Sport Sverige. 

Den nya butiken kommer att vara en del av SGN Sports cykelspecialister, Bike Nation, som består av SGN Sports 110 cykelspecialister över hela landet. Totalt har SGN idag 235 svenska sportbutiker.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Jack Wolfskin får ny vd

5 kommentarer

Oskar: Låg tröskel för att bli älskad. Håller med om att det lät lite trist, ska skärpa mig även om jag ibland tycker att det blir lite väl gnälligt på gnället. Mer konstruktivt framöver. Bra Johan.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842