Årets Skidtestardagar inställda

Årets tre skidtestarhelger är inställda.

Årets Skidtestardagar inställda

De traditionsenliga och populära Skidtestardagarna som hållits i flera år ställs 2020 in på grund av Covid-19.

Publicerad

Det är arrangerande Skistar och Svenskt Sportforum som idag via ett pressmeddelande tvingas meddela att eftersom svenska myndigheter den 24 september valde att inte lättn på 50-regeln i Sverige, tvingas man ställa årets tre skidtestarhelger.
Om Skidtestardagarna återkommer i en digital version eller kan genomföra ett fysiskt event kan inte arrangörerna ge något besked om just nu. Så här skriver Skistar vidare i sitt utskick:
"Vi befinner oss också i en situation där ett stort fokus är att Corona-säkra vår drift hela säsongen. Utifrån detta har vi tagit beslutet att ställa in Ski Test Weekends/Skidtestardagar på samtliga SkiStars skidorter. Vi för dialog med Svenskt Sportforum om ett upplägg för en annan variant av Ski Test Weekend/Skidtestardagar i vår. Utvecklingen av Corona samt dialogen med Svenskt Sportforum och dess leverantörer får avgöra vart vi landar med denna idé.
On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Jack Wolfskin får ny vd

5 kommentarer

Oskar: Låg tröskel för att bli älskad. Håller med om att det lät lite trist, ska skärpa mig även om jag ibland tycker att det blir lite väl gnälligt på gnället. Mer konstruktivt framöver. Bra Johan.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842