Ping vill klä upp vintergolfaren

Ping vill klä upp vintergolfaren

Varför sluta panga bollar bara för att det blir vinter? Ping går vidare i samarbetet med Primaloft och lanserar en uppdaterad serie varma golfplagg till hösten/vintern 2020.

Publicerad

Nya Norse S2-västen.

Primaloft står för fyllning och teknikunnandet och Ping står för anpassningen till att göra plaggen golfvänliga, via deras eget Sensor platform-system. Bland annat har Primaloftsamarbetet resulterat i en uppdaterad Norse-serie (för herrar). Tunna, varma plagg är såklart en fördel just för golfare, som gärna vill kunna bibehålla full rörlighet även under den kallare årstiden. Nya Norse-jackan "S2" har till exempel Primalofts Silver-fyllning, och tål även en del vatten.

Zoned Jacket har Primalofts Cross Core-teknologi.

Och det mest intressanta med modellerna "S2 Zoned 2" (jacka) och Norse S2-västen är att de är framställda med Primalofts Cross Core-teknik, där fibrerna har klätts in med aerogel för att ge maximal värme till lägsta vikt (tekniken togs från början fram av NASA).
Ping lanserar även parallellt en ny damkollektion för höst/vinter, men de plaggen har inte Primaloftfyllning, vilket kan tyckas lite märkligt eftersom kvinnor i regel fryser lättare än män. 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nikes nya strategi – vänder många sportbutiker ryggen

59 kommentarer

Mboi: @Micke jag famlar i mörkret tyvärr. Kanske tvättmaskinstillverkare tvingas bygga in microfiberuppsamlande filter längre fram, och vi lär oss stänga loopen effektivare även för blandfiber så som...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206