XXL öppnar i Malmögalleria

XXL öppnar i Malmögalleria

Nu i veckan öppnar XXL en ny butik i Malmö, i galleria Triangeln. En ny servicepoint för onlineleveranser är en av nyheterna. På sikt kan utlämningen skötas av robotar!

Publicerad

Sport- och outdoorvaruhuset XXL letade länge efter det perfekta läget i Malmö, och när möjligheten kom om en stor butiksyta i gallerian Triangeln så slog man till.      
– Det är viktigt för oss att placeringen och utformningen av varuhuset blir helt rätt och nu är vi väldigt nöjda med lösningen. Malmö har gett oss ett varmt välkomnande och vi har fått massor av positiv feedback när det gäller vår service och våra produktkunskaper, säger tillförordnade Sverige-vd:n Johan Ljung direkt efter den första dagens premiäröppning.
Hur synkas butiken med onlineförsäljningen? 
– Vi gör allt för att förbättra gästens upplevelse av besöket på XXL, vare sig man handlat på XXL.se eller i varuhusen. I just detta varuhus har vi förenklat logistiken kring både in- och utgående onlineleveranser med en servicepoint. Syftet är att gästen smidigare kan få hjälp med sina frågor om pickupstore och liknande tjänster, berättar Johan Ljung.  

XXL:s nya Malmövaruhus satsar bland annat på löpning.

XXL håller på att utveckla och testa utlämningsrobotar i andra varuhus, och målsättningen är att på sikt ha detta på plats även i Malmövaruhuset, som sysselsätter ett 50-tal medarbetare. Rekryteringen har pågått under hela våren, bland annat via ett rekryteringsevent med 600 inbjudna, via Facebook och med draghjälp av Arbetsförmedlingens jobbmässa i februari.
Det nyöppnade varuhuset blir nummer 28 i ordningen för XXL i Sverige, och även nästa kommer att öppna i just Malmö – i gallerian Emporio. Målet är att öppna fler varuhus i Norden och även i Österrike de närmaste åren.  

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

2117 Vallåsen

1 kommentar

Rolf Johansson: Wänerstedt, ett fantastiskt företag som vi haft glädjen att samverka med under många år

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206