Svenska teknikexperten RLVNT etablerar sig i England

Svenska teknikexperten RLVNT etablerar sig i England

Svenska distributör- och teknikexperten RLVNT, som specialiserat sig på sport- och livsstilsteknologi, tar nu steget att etablera sig i England.

Publicerad

RLVNT, som distribuerar produkter från bland andra Wahoo, Withings, Powerdot and Lifeproof ser fram emot etableringen.  
– Vi har stora förväntningar och ser fram emot en tillväxtresa på den brittiska marknaden, säger grundaren Daniel Björnemalm, i ett pressmeddelande.
Teknikinnovationer kopplade till sportaktiviteter är ett område som växer. För det engelska kontoret blir Tim Lewington ansvarig, som har lång erfarenhet inom cykling, löpning och triathlon. RLVNT:s brittiska del kommer till en början att representera varumärkena Powerdot, Digitsole och Re:claim.
– Jag ser verkligen fram emot att jobba med RLVNT på den brittiska marknaden och visa hur teknologi hör hemma i sportvärlden. Det är en industri som exploderar just nu, och som jag är väldigt stolt över att vara del av, säger Tim Lewington. 
RLVNT är generellt sett inne i en expansiv fas och anställde i höstas en ny key account manager, Andreas Bolonassos.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Polyver spelar högt – satsar allt på nya stövelmodellen

1 kommentar

Theo: Närproducerat är som ljuv musik ☺️

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206