Första skosprayen att klassas som Bra Miljöval

Första skosprayen att klassas som Bra Miljöval

Springyard Therapy har rullat ut en miljövänlig impregneringsspray för skor som har fått märkningen Bra Miljöval.

Publicerad

Sportfack har tidigare skrivit om den svenska miljövänliga impregneringen OrganoTex. Nu har även Springyard Therapy sedan förra året rullat ut en miljövänlig impregneringsspray för skor som konsumenterna, enligt Springyard själva, har uppskattat och som har vuxit i popularitet sedan starten.  
– Våra skovårdsprodukter märkta med Bra Miljöval bygger på en vattenbaserad formula där råvarorna uppfyller krav på biologisk nedbrytbarhet, förklarar Sandra Grönberg, produktchef för Springyard på Brunngård Group.
Sprayen Waterproofing formula är helt fri från fluorkarboner och kan till och med användas inomhus. Det är den första skovårdsprodukten som har godkänts med märkningen Bra Miljöval.
Springyards produkter saluförs i Sverige av Brunngård Group AB. Deras produktportfölj består av sko- och fotrelaterade produkter, både egna och externa varumärken. Företaget grundades 1983 av familjen Brunngård och huvudkontoret ligger i Borås.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Polyver spelar högt – satsar allt på nya stövelmodellen

1 kommentar

Theo: Närproducerat är som ljuv musik ☺️

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206