Suunto släpper nya modeller

Suunto släpper nya modeller

Suunto släpper i dagarna fyra nya designer i 9-kollektionen. De utökar därmed sitt sortiment av sportklockor med GPS-funktion.

Publicerad

En utmaning för all elektronik, inklusive utomhusklockor, är batteritiden. Och en GPS-klocka drar mycket på batteriet. Suuntos 9-serie med GPS ska ha en batteritid på 120 timmar och även ge användaren påminnelser om hur länge batteriet räcker utifrån hur du använder den.
Den nya serien inkluderar en modell med titaninfattning och ett mejslat, triangulärt armbandsmönster som är tänkt att ge en hög dos äventyrskänsla, men även tre andra modeller utan barometer i svart, vitt och limegrönt. Modellerna har samma batteriprestanda, men lämpar sig bäst för mindre kuperad terräng.

Suuntos nya med titaninfattning

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Polyver spelar högt – satsar allt på nya stövelmodellen

1 kommentar

Theo: Närproducerat är som ljuv musik ☺️

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206