Två sponsornyheter

Två sponsornyheter

Sergio Garcia har bytt klubb- och bollmärke, och CCM firar 40 år ihop med Djurgården Hockey.

Publicerad

Callaway // Sergio Garcia
Den regerande Mastersmästaren Sergio Garcia har bytt klubbor och boll. Från och med årsskiftet spelar han med Callaways utrustning.
Sergio har valt att spela med en Epic driver, Apex järnklubbor, Mack Daddy 4 wedgar, Odyssey putter och Chrome Soft boll.

CCM // Djurgården Hockey
CCM och Djurgården har förlängt sitt samarbete i ytterligare fem år, vilket gör att de kommer att kunna fira 40 år tillsammans. Första avtalet skrevs redan 1983, så det här samarbetet tillhör nog de längre i svensk sporthistoria.
– Som marknadsledande inom svensk hockey är det viktigt att jobba med de bästa lagen, de som inspirerar flest spelare. De som jobbar med bredd, dam, ungdom och med nyrekrytering. Det gör de genom att ha bra spelare och driva integrationsprojekt som "Ishockey för alla" där vi är en stolt partner, säger Robert Zaring marknadschef på CCM.

  • Företagsinformation från Sportregistret
  • Företag: CCM Hockey AB
  • Telefon: 08-522 352 00
  • Verksamhetsinfo: CCM Hockey AB tillverkar och säljer produkter för ishockey, bandy, issport, mm. Företaget har huvudkontor i Solna och lager i Malung. Försäljningskontor med permanent utställning finns i Malung, Stockholm (08-522 35 200), Göteborg(031-719 47 10). Leveranser året runt från lager i Malung.
On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Uppdaterad artikel: Zalandos anställda kameraövervakas, loggas och hotas

2 kommentarer

Nicolas: Hej Mia! Tack för din kommentar. Vi kommer absolut att köra en uppföljning, just nu söker vi kommentarer från några utvalda sportvarumärken/leverantörer för att få deras syn på saken. Det komme...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206