Betala med din Garminklocka

Betala med din Garminklocka

Telefoner och klockor används allt oftare som en betalningsmetod, ochnu har Garmin sällat sig till skaran som erbjuder denna möjlighet på Vivoactive 3.

Publicerad

Marcus Bjärneroth

Garmin Pay är en lösning där Garmin tillsammans med Eurocard och SEB gjort så att du kan samla dina betalkort direkt i din Vivoactive 3. Du verifierar dig med en fyrsiffrig kod och bläddrar snabbt mellan korten med fingret. Garmin Pay accepteras nästan överallt där du kan betala med kort. För att betala håller du bara klockan intill betalterminalen.

– En klocka från Garmin är så mycket mer än ett träningsverktyg, säger Marcus Bjärneroth, marknadsdirektör på Garmin Nordic. Den underlättar för dig hela dagen och hjälper dig att uppnå dina mål, både när du sportar och gör andra saker, som till exempel när du skall handla.

Med hjälp av Garmin Pay kan du snabbt och enkelt betala för saker utan att du har med dig varken kreditkort eller telefon. Du skapar en elektronisk plånbok i Garmin Connect Mobile och registrerar de kort som du vill kunna betala med. När du sedan skall betala verifierar du med en fyrsiffrig kod. Klockan är då upplåst i 24 timmar om du inte lägger ifrån dig klockan, då låser den sig direkt. Den nya funktionen drivs av FitPay betalningsplattform och är till en början tillgänglig för Mastercardinnehavare från Eurocard och SEB. Ytterligare kort kommer inom kort läggas till.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Polyver spelar högt – satsar allt på nya stövelmodellen

1 kommentar

Theo: Närproducerat är som ljuv musik ☺️

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206