Betala med din Garminklocka

Telefoner och klockor används allt oftare som en betalningsmetod, ochnu har Garmin sällat sig till skaran som erbjuder denna möjlighet på Vivoactive 3.


Betala med din Garminklocka
Marcus Bjärneroth

Garmin Pay är en lösning där Garmin tillsammans med Eurocard och SEB gjort så att du kan samla dina betalkort direkt i din Vivoactive 3. Du verifierar dig med en fyrsiffrig kod och bläddrar snabbt mellan korten med fingret. Garmin Pay accepteras nästan överallt där du kan betala med kort. För att betala håller du bara klockan intill betalterminalen.

– En klocka från Garmin är så mycket mer än ett träningsverktyg, säger Marcus Bjärneroth, marknadsdirektör på Garmin Nordic. Den underlättar för dig hela dagen och hjälper dig att uppnå dina mål, både när du sportar och gör andra saker, som till exempel när du skall handla.

Med hjälp av Garmin Pay kan du snabbt och enkelt betala för saker utan att du har med dig varken kreditkort eller telefon. Du skapar en elektronisk plånbok i Garmin Connect Mobile och registrerar de kort som du vill kunna betala med. När du sedan skall betala verifierar du med en fyrsiffrig kod. Klockan är då upplåst i 24 timmar om du inte lägger ifrån dig klockan, då låser den sig direkt. Den nya funktionen drivs av FitPay betalningsplattform och är till en början tillgänglig för Mastercardinnehavare från Eurocard och SEB. Ytterligare kort kommer inom kort läggas till.

Betala med din Garminklocka

Relaterat företag i Sportregistret

  • Garmin Sweden AB

    Som en ledande global leverantör av navigationslösningar strävar Garmin efter att tillverka överlägsna produkter för bilar, flyg, sjöfart, utomhusaktiviteter och sport som är en grundläggande del av våra kunders liv. Inom sportsegmentet erbjuder vi en bred produktlinje av sportklockor, aktivitetsband, golf-gps:er, actionkameror och cykeldatorer för både motionärer och elitsatsande idrottsmän och idrottskvinnor.