Sporthyra får ny delägare

Sporthyra får ny delägare

Sportkedjan Sporthyra har fått en ny delägare. Det är Aggregate Media Fund som nu inleder ett samarbete med Sporthyra vilket innebär en storsatsning i marknadsföring för kedjan.

Publicerad

Sporthyra Norden grundades för fyra år sedan i Kungälv och bygger på ett nytt koncept där kunderna kan hyra sportutrustning under kortare eller längre perioder. Idag har Sporthyra sex butiker samt en växande uthyrning på nätet.

Nu har sportkedjan slutit ett avtal med Aggregate Media Fund vilket ger Sporthyra tillgång till fondens marknadsföringskanaler. De innefattar både tidningar, utomhusreklam, radio, TV och internet. Avtalet ger sportkedjan marknadsföringsutrymme som är värt flera miljoner. Mediautrymmet kommer att användas under de kommande två åren. Samtidigt innebär avtalet att Aggregate Media Fund blir delägare i Sporthyra. Sportkedjan har också planer på att utöka antalet butiker till 15 stycken samtidigt som näthandeln ska utvecklas att täcka hela Norden.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Patagonia och North Face väljer att bojkotta Facebook

1 kommentar

Magnus: Vilket fjantigt företag. Eller snarare, de verkar inte ha koll på hur värdlen faktiskt fungerar.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206