Löpning med på Outdoor Messe

Löpning med på Outdoor Messe

Outdoor Messe i Friedrichshafen fortsätter att ha med running-segmentet i sitt utbud. Förra sommaren var löparprodukterna med för första gången som ett eget segment och satsningen blev en succé.

Publicerad

I och med att trailrunningtrenden vuxit har löparskor funnits i många montrar redan under några år på världens största outdoor-mässa i Friedrichshafen i södra Tyskland. Andelen varumärken har också ökat och därför beslöt mässledningen i Friedrichshafen att inkludera running-segmentet i mässan förra sommaren. Satsningen uppskattades såväl av utställare som av besökare och därför fortsätter Outdoor Messe att ha löparsegmentet med även nästa år.

Precis som förra sommaren kommer det att finnas ett speciellt Running Center på mässan där föreläsningar och trender kan presenteras. Även Outdoor Run & Trail Summit som arrangerades i samband med mässan kommer att få en uppföljning nästa år. Längre handlar det inte heller bara för varumärkena att visa upp sina trailskor utan löpning i allmänhet kommer att få mera plats i montrarna.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Patagonia och North Face väljer att bojkotta Facebook

1 kommentar

Magnus: Vilket fjantigt företag. Eller snarare, de verkar inte ha koll på hur värdlen faktiskt fungerar.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206