Rossignol öppnar ny konceptbutik

Rossignol öppnar ny konceptbutik

Sportföretaget Rossignol öppnar i Oslo sin första flaggskeppsbutik. I den kommer företaget att för första gången kunna erbjuda kunderna hela sitt sortiment.

Publicerad

Butiken i Oslo är på hela 270 kvadratmeter har två plan. På entréplanet finns all konfektion och även företagets skokollektion. En trappa upp har kunden tillgång till Rossignols skidor, pjäxor och tillbehör.

 Konceptbutiken erbjuder också kunderna nya möjligheter att handla. Det första är "StoreToDoor" där kunden köper varan i butiken men kan sedan få den hemkörd. Den andra varianten, "Click&Collect" innebär att kunden köper produkten i Rossignols nätbutik och sedan hämtar den i butiken. Och det tredje systemet har fått namnet "Workshop", vilket är en mer traditionell pjäx-och skidavdelning där kunden får sin utrustning fixad och anpassad för sina behov.

Rossignol har sedan tidigare konceptbutiker i Lyon, Chamonix, Megéve, Crans Montana, St Moritz och Courmayeur. Men de butikerna kan inte erbjuda samma breda sortiment eller omnichannel-upplägget.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Patagonia och North Face väljer att bojkotta Facebook

1 kommentar

Magnus: Vilket fjantigt företag. Eller snarare, de verkar inte ha koll på hur värdlen faktiskt fungerar.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206