EOS till Sverige nästa år

EOS till Sverige nästa år

European Outdoor Summit (EOS) kommer att arrangeras i Sverige nästa år. Beskedet att Sverige kommer att stå värd för detta storevenemang gavs förra veckan när årets EOS avslutades i Italienska Treviso.

Publicerad

Det kommer att bli Malmö som är den stad där topparna inom de europeiska outdoorföretagen träffas nästa höst. EOS har arrangerats i fem år och lockade till exempel i år nästan 300 toppchefer, leverantörer och återförsäljare att komma och lyssna på föredrag, seminarier och nätverka. Årets evenemang ägde rum i Italien i Treviso bara några mil norr om Venedig. Bakom EOS står European Outdoor Group där bland annat Scandinavian Outdoor Group (SOG) ingår.

Det blir för andra gången som EOS arrangeras i Sverige. Förra gången "toppmötet" ägde rum här hemma var år 2014 i Stockholm. Det kommer att vara SOG som är värd för EOS i Malmö och evenemanget arrangeras i samarbete med ISPO och European Outdoor Group. I år var temat för EOS, "Kunden i centrum", och bland talarna fanns bland annat Susan Viscon, vice vd på amerikanska outdoorjätten REI (Recreational Equipment Inc.), Tommaso Bruso operativ chef på Benetton Group och Christoph Centmayer, hållbarhetschef på Bergans.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Patagonia och North Face väljer att bojkotta Facebook

1 kommentar

Magnus: Vilket fjantigt företag. Eller snarare, de verkar inte ha koll på hur värdlen faktiskt fungerar.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206