Thule erbjuder moduler

Thule erbjuder moduler

Svenska Thule erbjuder butikerna en modullösning för att lättare kunna visa företagets produkter. Modulkonceptet ska också underlätta för slutkunden att hitta Thules produkter i butiken.

Publicerad

För Thule är modulkonceptet ett led i att stärka sin närvaro hos återförsäljarna och att underlätta för kunderna att hitta produkterna i sportbutikerna. Konceptet har Thule tagit fram tillsammans med det tyska företaget Gantner som har specialiserat sig på olika butikslösningar. Modulkonceptet används redan i Thules egen brandstore i Malmö.

- Vår avsikt är att växa i retail. Det kan man göra på olika sätt. Ett sätt är att öppna nya butiker det andra är att investera i befintliga butiker där produkterna redan finns. Vi vill ha samma utseende och känsla i alla butiker där våra produkter säljs, förklarar Andreas Holm, säljansvarig på Thule för Norden och Baltikum.

Det centrala i konceptet bygger på en hub som kan byggas ut och anpassas efter storlek och behov. Modulerna passar alla Thules produktkategorier och kan byggas ut från en liten pop-up hörna i en  butik på några kvadratmeter till stora avdelningar på tiotals kvadratmeter. För återförsäljarna erbjuder konceptet ett enkelt sätt att få in ett nytt och intressant element i butiken.

- Du kan göra en hel butik med det här modulsystemet precis som vi har gjort med vår egen butik i Malmö. Vi kommer också att tillämpa konceptet i vår kommande butik i Stockholm. Den kan byggas ut i nästan oändliga varianter och på så sätt säkrar vi ändå att det blir samma look-and-feel hos alla återförsäljare, förklarar Andreas Holm.

Modulsystemet kommer att i första hand erbjudas sportbutiker. Men på grund av bredden i Thules produktportfölj kan även barnbutiker och väskbutiker att ta del av konceptet. 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Patagonia och North Face väljer att bojkotta Facebook

1 kommentar

Magnus: Vilket fjantigt företag. Eller snarare, de verkar inte ha koll på hur värdlen faktiskt fungerar.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206