Outnorth med i Adventure Academy

Outnorth med i Adventure Academy

En av skandinaviens ledande näthandlare inom sport-och outdoor, Outnorth blir huvudpartner för nästa omgång av Adventure Academy. Denna unika äventyrsutbildning startade i Sverige år 2012.

Publicerad

Antagningen till årets Adventure Academy är som bäst på gång. På grund av att trycket på utbildningsplatserna har varit stort har akademin dessutom valt att förlänga ansökningstiden med en vecka. Tanken bakom Adventure Academy är att ge deltagarna rätta förutsättningar och kunskap inom friluftsliv för att de själva ska våga ta steget och genomföra egna äventyr. Utbildningen är eftertraktad och exklusiv då endast 20 deltagare får plats på kursen.

Outnorth vill som huvudpartner i Adventure Academy vara med och ge deltagarna möjligheter att uppfylla sina egna drömäventyr.

- Ett av målen för oss på Outnorth är att inspirera och hjälpa människor att komma ut mer, oavsett tidigare erfarenhet eller ambitionsnivå. Adventure Academy är därför en ypperlig plattform för oss att fortsätta det arbetet, konstaterar Dennis Svärd, kommunikationschef på Outnorth i ett pressmeddelande.

Nytt inför denna omgång av Adventure Academy är att utbildningen leds av en ny rektor. Det är äventyraren och innovationsforskaren Louise Östberg som har den rollen. Andra företag som är engagerade i Adventure Academy är bland annat Aclima, Clif Bars, Marmot och Melker Kayaks.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Patagonia och North Face väljer att bojkotta Facebook

1 kommentar

Magnus: Vilket fjantigt företag. Eller snarare, de verkar inte ha koll på hur värdlen faktiskt fungerar.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206