CCM bygger varumärket med gräsrotslag

CCM bygger varumärket med gräsrotslag

CCM är väldigt aktiva med att engagera sina kunder och knyta dem till märket. Senaste kampanjen heter Team CCM.

Publicerad

Team CCM är en kampanj som främst körs i sociala medier. Frontfigurerna i kampanjen är Sidney Crosby, Connor McDavid och Brent Burns, och de fungerar också som lagkaptener i de tre lag som du kan hamna i när du går med i Team CCM.

Du får börja med att svara på en hel del frågor om dig och ditt hockeyspel, och utifrån dina svar blir du tilldelad en kapten av de tre ovan. Sedan får du via en app eller hemsida tips av din lagkapten som gör dig till en bättre hockeyspelare. Du får också exklusiva bilder och filmer, och då och då dyker några andra av CCM:s stora stjärnor upp med tips och peppande meddelanden.

  • Företagsinformation från Sportregistret
  • Företag: CCM Hockey AB
  • Telefon: 08-522 352 00
  • Verksamhetsinfo: CCM Hockey AB tillverkar och säljer produkter för ishockey, bandy, issport, mm. Företaget har huvudkontor i Solna och lager i Malung. Försäljningskontor med permanent utställning finns i Malung, Stockholm (08-522 35 200), Göteborg(031-719 47 10). Leveranser året runt från lager i Malung.
On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Uppdaterad artikel: Zalandos anställda kameraövervakas, loggas och hotas

2 kommentarer

Nicolas: Hej Mia! Tack för din kommentar. Vi kommer absolut att köra en uppföljning, just nu söker vi kommentarer från några utvalda sportvarumärken/leverantörer för att få deras syn på saken. Det komme...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206