Bliz jobbar med Frida Hansdotter

Den svenska glasögon-och hjälmtillverkaren Bliz fortsätter sitt samarbete med alpinstjärnan Frida Hansdotter. Avtalet innebär i praktiken att Hansdotter kommer att använda Bliz produkter så länge som hon fortsätter med sin elitsatsning.

Det svenska varumärket Bliz har gjort en remarkabel resa sedan starten år 2007. Dels har tillväxten varit bra, dels har strategin att satsa på samarbeten inom olika sportgrenar också gett goda resultat. Idag är Bliz som företag engagerad inom såväl längdskidåkning, skicross, cykel och alpint. Bland annat samarbetar företaget med det svenska alpinlandslaget såväl som med de norska och kanadensiska alpinförbunden.

Avtalet med Frida Hansdotter innebär också att världscupstjärnan kommer att aktivt delta i produktutvecklingen av Bliz produkter. För Hansdotter är denna säsong speciellt viktig då vinter-OS går av stapeln i Sydkorea i februari.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Future Eyewear Group

    Future Eyewear Group är grossist av flera egna Svenska varumärken inom sol-, sport-, skid- och läsglasögon med landets mest heltäckande sortiment. Företaget har egen säljkår för att på bästa sätt serva våra kunder över hela landet. Direktleverans sker från eget lager i Kungälv strax norr om Göteborg.