CLN har en ny kollektion

CLN har en ny kollektion

Det svenska crossfitmärket CLN Athletics växer både omsättnings- och kollektionsmässigt. Senaste släppet är kollektionen Aero Concept.

Publicerad

CLN Athletics startades för två år sedan som ett kvällsprojekt för Per-Oscar Berggren på 8848 Altitude och Robin Rudholm, tidigare STCC-förare och numera ägare av reklambyrån R3. De är båda hängivna crossfit-utövare och tog fram några plagg som de sålde till sina träningspolare.

Projektet växte och 8848 Altitude gick in som delägare och nu omsätter bolaget över tre miljoner kronor. Deras senaste lansering är kollektionen Aero Concept som är deras mest avancerade plagg hittills. Kollektionen rymmer allt från kompressionsplagg till plagg som skyddar mot väder och vind så att du kan köra din träning utomhus för lite mer variation.

 

On
Off

1 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nikes nya strategi – vänder många sportbutiker ryggen

59 kommentarer

Mboi: @Micke jag famlar i mörkret tyvärr. Kanske tvättmaskinstillverkare tvingas bygga in microfiberuppsamlande filter längre fram, och vi lär oss stänga loopen effektivare även för blandfiber så som...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206