Martin Netinder tar över Elevenate

Martin Netinder tar över Elevenate

Elevenate vill satsa på internationell tillväxt och har därför anställt Martin Netinder som ny vd. Martin går dessutom in som delägare i bolaget.

Publicerad

Martin Netinder kommer närmast från Peak Performance som ansvarig för bolagets försäljning utanför Norden. Förutom dotterbolagen i centrala Europa samt Kanada, har Martin även lett Peak Performance utveckling av nya marknader, de senaste åtta åren i både Europa och Asien. Innan dess arbetade Martin som kategorichef för golf inom Peak och dessförinnan som Sales Director inom Callaway Golf för Norden. Han har även haft internationella styrelseposter och har alltså en stor erfarenhet av sporthandeln och internationell handel. Inte minst inom skidkläder.

– Det här är ett drömuppdrag, säger Martin Netinder, nytillträdd VD Elevenate. Att få leda Elevenates fortsatta utveckling och tillsammans med ett oerhört ambitiöst team ta detta fantastiska varumärke till nästa nivå är något jag passionerat ser fram emot. Inom några år ska Elevenate passera 100 M SEK i omsättning och finnas på ytterligare tio nya marknader via olika försäljningskanaler. Det är en häftig resa vi har framför oss, där mina erfarenheter om marknaden kommer väl till pass.

Elevenates grundare och huvudägare Jimmy Odén och Sara Rönngren är mycket nöjda med rekryteringen.

– Martin är en klockren rekrytering för Elevenate. Med sin kunskap och sitt stora internationella nätverk är han rätt person att vidareutveckla bolaget. Att han dessutom är en behaglig person med genuint intresse för skidåkning gör att han passar bra in i teamet i Åre, säger Jimmy Odén.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nike gör sko med Gore Tex-material – fortsätter satsa på traillöpning

1 kommentar

Björn: Detta är väll Nike pegasus 3 med gtx? Nyhetsvärdet?

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206