Bauer rekryterar finsk talang

Bauer rekryterar finsk talang

Hockeyjätten Bauer har skrivit ett flerårigt samarbetsavtal med den finländska supertalangen Patrik Laine. Han kommer att vara företagets ansikte utåt globalt när det gäller marknadsföringen av Bauer Vapor-produkterna.

Publicerad

Inte sedan Teemu Selänne har Finland producerat en liknande hockeytalang som Patrik Laine. Den blott 18-årige supertalangen debuterade i höst i världens bästa hockeyliga, NHL och har gjort det med besked. Han leder rookieligan och ligger samtidigt trea i den totala skytteligan med sina 17 mål. Hans fantastiska inledning på säsongen har fått både företagens och publikens intresse för Laine att växa.

Bauer-hockey var tidigt ute att uppmärksamma Laines egenskaper som målskytt. Företaget hjälpte bland annat Laine att hitta den rätta klubban redan innan säsongsstarten, en klubba som skulle passa hans snabba och explosiva skott. Tillsammans med Bauer kommer han nu att marknadsföra samtliga Bauer Vapor-produkter och också att delta i utvecklingsarbetet av produkterna. Som en Bauer-spelare blir han nu medlem i en exklusiv skara av spelare som bland annat Alexander Ovetchkin, Henrik Lundqvist och Patrik Kane.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Stadium Outlet till Femman

2 kommentarer

Tomas: Det ryktas att Stadium skruvar på ett secondhand koncept. Någon som vet?

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206