Mer kraft i samma paket

Mer kraft i samma paket

Externa laddare för telefoner, actionkameror och andra elektriska prylar har blivit en storsäljare. Nu har en av de bästa blivit ännu bättre.

Publicerad

En del nöjer sig med en liten powerbank som räcker till en laddning av telefonen men för de som behöver mer kraft för att ladda flera prylar eller för att de är borta från ström i flera dagar krävs det mer muskler.

Go Puck rankas bland de som har de absolut bästa laddarna och nu har de släppt en ny toppmodell. Go Puck 6XR kan ladda en Iphone sex gånger och en Go Pro sju gånger. Den har dessutom dubbla USB-uttag, varav ett för snabbladdning, så att du kan ladda två prylar samtidigt. Storleken är densamma som tidigare men nu är pucken svart och har 50 procent mer kraft. I siffror går den från 6 600 till 9 000 mAh.

 

On
Off

2 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Polyver spelar högt – satsar allt på nya stövelmodellen

1 kommentar

Theo: Närproducerat är som ljuv musik ☺️

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206