Tomtom går in i två nya segment

Tomtom går in i två nya segment

Tomtom har presenterat klockor i två nya segment: outdoor och fitness. Och uppdaterat sina löparklockor.

Publicerad

Adventurer är namnet på Tomtoms första outdoorklocka. Den har de alla funktioner som även löparklockan Spark har, inklusive de helt nya funktionerna med autotrace för att kunna hitta tillbaka hem och möjligheten att ladda ner rundor i förväg, plus att den har kompass och barometer för att kunna mäta höjdskillnader och verklig längd, inte bara fågelvägen.

Klockan kan ställas in i olika mode som vandring, skidåkning eller cykling och i skidåkningsmode känner den automatiskt av när du tar liften upp och ger dig data från senaste åket som längd, tid, maxhastighet och fallhöjd.

Den stora nyheten är Touch som är ett avancerat aktivitetsarmband som förutom att mäta steg, puls, sömn och annat som även andra armband mäter även har en funktion för att mäta andelen muskler och fett i kroppen. Mätningen går till så att klockan skickar en svag ström genom kroppen och mäter motståndet som är olika för fett och muskler, samma princip som finns i vågar som kan mäta samma sak.

Touch och de nya versionerna av löparklockorna Runner och Spark släpps i september medan Adventurer kommer i oktober.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Polyver spelar högt – satsar allt på nya stövelmodellen

1 kommentar

Theo: Närproducerat är som ljuv musik ☺️

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206