Nu kan du prata med Garmins nya kamera

Nu kan du prata med Garmins nya kamera

Garmin har släppt en ny actionkamera och nya Virb Ultra 30 har en del intressanta funktioner som röststyrning, pekskärm och en klassledande mikrofon.

Publicerad

Prestandamässigt ligger Garmins nya i samma nivå som GoPros värstingmodell med 4K-filmning och HD filmning med 120 bilder i sekunden för fin slow motion. Stora fördelarna som nämns i de första testerna är det överlägset bästa ljudet, även med det vattentäta skalet på, och möjligheten att starta och stoppa inspelning med röstkommandot "OK Garmin, start recording".

Genom att koppla ihop kameran med en smart mobil går det att köra livesändning eller dela bilder enkelt till sociala medier. Plus att du kan styra kameran med mobilen om du har monterat kameran på ett ställe som du inte når. Det går också att lägga till grafik med hastighet och andra data direkt på filmen.

Virb Ultra 30 utses till den bästa actionkameran hittills av tidningen Wired så det verkar som att GoPro har fått konkurrens på riktigt. Å andra sidan har GoPro inte presenterat sin nya kamera än, något som väntas ske inom kort.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Polyver spelar högt – satsar allt på nya stövelmodellen

1 kommentar

Theo: Närproducerat är som ljuv musik ☺️

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206