Puls på tee

Garmin har tagit fram ett nytt golfarmband där de kombinerar funktionerna från en golf-gps med funktionerna från ett aktivitetsarmband. Möt Garmin Approach X40.

För varje år som går lyckas Garmin trycka in fler funktioner i deras golf-GPS:er. I deras senaste modell – Approach X40 – har de förutom sedvanliga funktioner med avstånd till hinder och greenens alla delar har de lagt till automatisk registrerimg av slag och mätning av längden på dem så att när du är klar med rundan kan se exakt hur långt varje slag var.

Dessutom har de tagit funktioner från deras aktivitetsarmband så att armbandet även mäter puls dygnet runt, kaloriförbrukning, hur långt du har gått och hur mycket du sover. Plus att du kan få meddelanden som exempelvis sms och pushnotiser från din telefon att visas på skärmen. Allt förpackat i ett snyggt armband som finns i färgerna svart, vit, isblå och lime.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Garmin Sweden AB

    Som en ledande global leverantör av navigationslösningar strävar Garmin efter att tillverka överlägsna produkter för bilar, flyg, sjöfart, utomhusaktiviteter och sport som är en grundläggande del av våra kunders liv. Inom sportsegmentet erbjuder vi en bred produktlinje av sportklockor, aktivitetsband, golf-gps:er, actionkameror och cykeldatorer för både motionärer och elitsatsande idrottsmän och idrottskvinnor.