Nike samarbetar med HP

Fungerande sprintsko med 3D-printad sula

Nike samarbetar med HP

Saker är inte längre vad de brukade vara. 3D-printade sulor är en verklighet framförallt inom produktutveckling och nästa självklara steg blir att erbjuda det till konsumenter. Därför har Nike och HP ingått ett utvecklingssamarbete.

Publicerad

Nike och Hewlett-Packard har skrivit på ett samarbetsavtal som går ut på att de tillsammans ska utveckla ny teknik för att 3D-printa och jobba med Selective Laser Sintering för att ta fram sulprototyper.

Med dessa tekniker vill Nike kunna ta fram prototyper av nya sulor på bara några timmar istället för månader som det handlar om idag. Än så länge handlar det alltså om prototypframtagning och inte storskalig 3D-printing av sulor.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Polyver spelar högt – satsar allt på nya stövelmodellen

1 kommentar

Theo: Närproducerat är som ljuv musik ☺️

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206