Skrivare för kläder

Skrivare för kläder

Epson har tagit fram en skrivare, Sure Color F2000, som skriver ut direkt på tyg. Det handlar alltså inte om något transfertryck utan skrivaren skriver direkt på T-shirts, jackor eller andra textilier.

Publicerad

Tanken är att en butik eller leverantör av profilkläder ska kunna erbjuda personliga tryck med exempelvis namn på ett snabbare vis. Kvaliteten sägs vara fantastiskt bra men så ligger prislappen också på runt 200 000 kronor. Max utskriftsyta ligger på 40 x 50 cm.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Polyver spelar högt – satsar allt på nya stövelmodellen

1 kommentar

Theo: Närproducerat är som ljuv musik ☺️

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206