Fredagsnöje: Vandra runt i Alpingaraget

Fredagsnöje: Vandra runt i Alpingaraget

Google har tagit sin streetview in i fastigheter och en av de butiker som köpt den tjänsten är Alpingaraget i Stockholm. Häng med in i butiken.

Publicerad

Google streetview har funnits flera år på deras kartsajt och gjort det möjligt att se gatan och husen virituellt. Sedan en tid tillbaka har Google tagit den här idén in i fastigheter och erbjuder butiker att bli fotograferade så att kunderna kan orientera sig runt i butiken.

En av de butiker som har nappat på erbjudandet är Alpingaraget i Stockholm och här kan du se hur det ser ut. Tekniken är onekligen cool.

Som en liten krydda har Alpingaragets pjäxmästare Magnus Wörnert placerat ut en lätt obscen produkt som inte riktigt hör hemma i en skidbutik. Att göra så, eller till exempel moona i dörren, är ganska vanligt men Google brukar retuschera bort sådant beteende efter ett tag. Än så länge finns Magnus överraskning att beskåda så gå in i butiken och försök hitta den.

On
Off

5 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Polyver spelar högt – satsar allt på nya stövelmodellen

1 kommentar

Theo: Närproducerat är som ljuv musik ☺️

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206