MacAskill kör med Endura

MacAskill kör med Endura

Den skotska mountainbikecyklisten Danny MacAskill kommer i framtiden att använda Enduras konfektion. MacAskill har blivit världsberömd tack vare sina filmer på Youtube där han utför spektakulära tricks på sin cykel.

Publicerad

För Endura är samarbetet med MacAskill ett naturligt steg. De har båda sina rötter i den skotska myllan och är båda stolta över sitt ursprung. För MacAskill representerar Endura också kvalitet vilket härstammar redan från den tiden då han själv fortfarande jobbade i en cykelbutik. MacAskill kommer också att ingå i företagets utevecklingsteam och delta aktivt i produktutvecklingen av nya plagg.

Den 29-årige skotten är en hett eftertraktad samarabetspartner och reklampelare. Hans senaste video har setts av över 30 miljoner personer och han är ständigt på resande fot och uppträder på olika events världen över. Förutom Endura sponsras MacAskill bland annat av Red Bull, svenska Poc och cykeltillverkaren Santa Cruz.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

2117 Vallåsen

1 kommentar

Rolf Johansson: Wänerstedt, ett fantastiskt företag som vi haft glädjen att samverka med under många år

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206