MyFC krymper sin laddare

MyFC krymper sin laddare

Bärbar elektronik är en självklarhet idag men det är produkter som kräver ständig laddning. Det har skapat en marknad för laddning utan tillgång till en väggkontakt och det är allt ifrån laddbara stora batterier till solceller och bränsleceller.

Publicerad

De svenska bränslecellsladdarna från MyFC har fått mycket uppmärksamhet för sitt enkla sätt att erbjuda energi för folk som rör sig långt bortom vägguttag. Genom att bara tillsätta vatten till en bränslecell kan telefoner, kameror och annat laddas var som helst.

Nu kommer de med en mindre enhet – JAQ – som använder små engångskort som direkt skapar elektricitet när de sätts i laddaren. Den hya laddaren släpps i höst och teleoperatörern 3 har redan bestämt sig för att sälja laddaren i sina butiker.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Polyver spelar högt – satsar allt på nya stövelmodellen

1 kommentar

Theo: Närproducerat är som ljuv musik ☺️

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206