Silva med i Vasaloppet

Silva med i Vasaloppet

Publicerad

Outdoorföretaget Silva kliver nu in som partner till Vasaloppet. Avtalet mellan företaget och Vasaloppet är ett så kallat leverantörsavtal.

För Silva är Vasaloppet det perfekta arrangemanget att vara med på. Företagets produkter lämpar sig till samtliga lopps som arrangeras uppe i Mora. Såväl längd, terränglöpning som cykling hör till Silvas fokusområden. Det nu undertecknade avtalet gäller för tre år framåt.

– För oss är det här en fantastisk möjlighet att vara med i det här stora arrangemanget. Det passar dessutom in perfekt i vår sortimentstrategi, säger Silvas vd Patrik Elfwing, till Sportfack.

Silva har det senaste året valt att satsa på att öka exponeringen av sina produkter. Leverantörsavtalet är ett led i den satsningen, precis som sponsoravtalet med det norska längdåkningslandslaget och samarbetet med Lidingöloppet. Vasaloppet är ett av Sveriges största motionsarrangemang med över 90 000 deltagare i de olika loppen.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Full sula framåt för Vibram

1 kommentar

Sture Erkselius: Kan man köpa Vibramsulor till CrispiHunter kängor i Sverige och låta en lokal skomakare sula om dom eller måste dom skickas till Italien för omsulning ?

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206