Silva värvar ambassadörer

Sport-och outdoorföretaget Silva inleder ett samarbete med ett antal toppidrottsmän. En av dem är skidskytten Carl Johan Bergman som ska använda och också vara med och utveckla Silvas produkter.

Under hösten 2014 drar Silva igång en stor kampanj med fokus på fem aktiviteter, längdskidor, trailrunning, mountainbike, orientering och friluftsliv. I den kampanjen kommer ett antal toppidrottare att vara företagets ansikte utåt. Först ut är skidskytten Carl Johan Bergman som har flera segrar i Världscupen och även en guldmedalj i mixstafett i skidskytte-VM.

Ambassadörerna kommer inte enbart att använda Silvas produkter utan också aktivt delta i test-och utvecklingsarbetet. För Bergman är samarbetet med Silva naturligt då han under året, förutom att träna skidskytte även springer, cyklar och paddlar som komplementträning. I alla dessa aktiviteter kommer Silvas produkter väl till hands.

Förutom samarbetet med Bergman har Silva också långtgående förhandlingar med ett antal idrottstjärnor om ett ambassadörssamarbete.