Silva värvar ambassadörer

Silva värvar ambassadörer

Publicerad

Sport-och outdoorföretaget Silva inleder ett samarbete med ett antal toppidrottsmän. En av dem är skidskytten Carl Johan Bergman som ska använda och också vara med och utveckla Silvas produkter.

Under hösten 2014 drar Silva igång en stor kampanj med fokus på fem aktiviteter, längdskidor, trailrunning, mountainbike, orientering och friluftsliv. I den kampanjen kommer ett antal toppidrottare att vara företagets ansikte utåt. Först ut är skidskytten Carl Johan Bergman som har flera segrar i Världscupen och även en guldmedalj i mixstafett i skidskytte-VM.

Ambassadörerna kommer inte enbart att använda Silvas produkter utan också aktivt delta i test-och utvecklingsarbetet. För Bergman är samarbetet med Silva naturligt då han under året, förutom att träna skidskytte även springer, cyklar och paddlar som komplementträning. I alla dessa aktiviteter kommer Silvas produkter väl till hands.

Förutom samarbetet med Bergman har Silva också långtgående förhandlingar med ett antal idrottstjärnor om ett ambassadörssamarbete.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Full sula framåt för Vibram

1 kommentar

Sture Erkselius: Kan man köpa Vibramsulor till CrispiHunter kängor i Sverige och låta en lokal skomakare sula om dom eller måste dom skickas till Italien för omsulning ?

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206