Vagabond guidar till löpning jorden runt

Vagabond guidar till löpning jorden runt

Publicerad

Resemagasinet Vagabonds toppar löparboomen genom att släppa boken Världens löpning – en guidebok till löpning jorden runt.

– Allt fler stoppar ner löparskorna i packningen, men när man väl är på plats finns väldigt lite, om någon alls, information om bra löparrutter. Boken fyller ett hål i bokhyllan. Vi gjorde boken vi själva skulle vilja ha på resan och som skulle passa som present, säger Tobias Larsson, chefredaktör på Vagabond om anledningen till att magasinet nu släpper en guidebok om löpning.

Läsaren guidas till totalt 12 städer och 36 löprundor, både korta och lite längre rundor i till exempe New York, Bangkok, Rio de Janeiro och Kapstaden. Varje runda illustreras med färgkartor och färgbilder. Dessutom bjuder författarna på sina bästa resetips till de olika städerna, från hotell till restauranger. Tobias Larssons egna favoritrundor finns både i städer och på landsbygden, avslöjar han.

– New York en tidig morgon är en given favorit, men det finns mängder med andra fantastiska platser så klart. En gång sprang jag en långrunda ute på landsbygden utanför El Nido på Filippinerna, bland djungel, apor och nyvakna bönder. Turen avslutades med ett dopp i havet. En bra start på dagen!

Världens löpning är skriven av Tobias Larsson, Fredrik Brändström, Per J Andersson Petra Månström och Henrik Brandao Jönsson som också var den som kom med ursprungsidén till boken.

Boken går att beställa via vagabond.se/bestallbok och hos bokhandlare.

 

 

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nikes nya strategi – vänder många sportbutiker ryggen

7 kommentarer

Philk Night: Så är det säkert oxå. Men strategiskt så är det ett faktum att ett fåtal av de som har tillgång till Nike nu får det framöver. Allt enligt den plan de redovisat. Så vad är en hållbar strategi för en...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206