Mohamed springer i Bliz

Mohamed springer i Bliz

Publicerad

Långdistanslöparen Mustafa Mohamed är nytt affischnamn för Bliz Active Eyewear. Mohamed ska hjälpa till att etablera Bliz inom sport.


Mohamed är en av Sveriges bästa löpare och tog nyligen SM-guld på 10000 meter samt vann 10000-metersloppet under Finnkampen. Som en del av samarbetet med Future Trading, som tillverkar och distribuerar Bliz, kommer Mohamed att hjälpa till att utveckla nya tekniska och funktionella sportglasögon anpassade för löpning.
– Löpning är en växande sport i Sverige och övriga i Skandinavien. Vi ser framförallt ett ökat intresse för löpning som motionsform men även för teknisk löparutrustning där sportglasögon ingår. Vi ser också tydliga synergier mellan löpning och andra stora sporter som cykel och framförallt längdskidåkning där vi är starka idag. Vi ska dra nytta av denna sportsliga koppling i vårt positioneringsarbete för att stärka Bliz Active som ett året runt-varumärke, säger Andreas Persson, marknadsansvarig på Future Trading, i ett pressmeddelande.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nikes nya strategi – vänder många sportbutiker ryggen

59 kommentarer

Mboi: @Micke jag famlar i mörkret tyvärr. Kanske tvättmaskinstillverkare tvingas bygga in microfiberuppsamlande filter längre fram, och vi lär oss stänga loopen effektivare även för blandfiber så som...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206