Mohamed springer i Bliz

Långdistanslöparen Mustafa Mohamed är nytt affischnamn för Bliz Active Eyewear. Mohamed ska hjälpa till att etablera Bliz inom sport.

Mohamed är en av Sveriges bästa löpare och tog nyligen SM-guld på 10000 meter samt vann 10000-metersloppet under Finnkampen. Som en del av samarbetet med Future Trading, som tillverkar och distribuerar Bliz, kommer Mohamed att hjälpa till att utveckla nya tekniska och funktionella sportglasögon anpassade för löpning.
– Löpning är en växande sport i Sverige och övriga i Skandinavien. Vi ser framförallt ett ökat intresse för löpning som motionsform men även för teknisk löparutrustning där sportglasögon ingår. Vi ser också tydliga synergier mellan löpning och andra stora sporter som cykel och framförallt längdskidåkning där vi är starka idag. Vi ska dra nytta av denna sportsliga koppling i vårt positioneringsarbete för att stärka Bliz Active som ett året runt-varumärke, säger Andreas Persson, marknadsansvarig på Future Trading, i ett pressmeddelande.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Future Eyewear Group

    Future Eyewear Group är grossist av flera egna Svenska varumärken inom sol-, sport-, skid- och läsglasögon med landets mest heltäckande sortiment. Företaget har egen säljkår för att på bästa sätt serva våra kunder över hela landet. Direktleverans sker från eget lager i Kungälv strax norr om Göteborg.